top of page

Запрошуються небайдужі студенти

Запрошуємо прийняти участь у Антикорупційній молодіжній Школі!


Місцевий осередок Міжнародної громадської організації «Міжнародний комітет сприяння боротьбі з корупцією та тіньовою економікою» у Сумській області за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні з вересня 2016 року реалізує «Вчимося жити без корупції!».

Очікуваний результат проекту: сформована особистість, яка наділена знаннями про небезпеку, яка представляє собою корупція для добробуту суспільства і безпеки держави, яка не бажає миритися з проявами корупції.

Черговим етапом проекту є проведення п’ятиденної антикорупційної школа для молоді, яка буде проходити з 17 по 21 березня 2017 року в на території Сумської області (точне місце проведення буде надіслане безпосереднім учасникам Школи).

Учасниками Школи можуть стати студенти ВНЗ ІІІ - IV рівнів акредитації Сумської області, що на момент подачі заявки для участі та проведення самої Школи є студентами ВНЗ. Для участі у Школі необхідно заповнити заявку (за посиланням: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fgoo.gl%2Fforms%2FseqtOwk86AHtqqAr2&h=ATNFfEJp5aNs4F44OtFBouRkqIdhktTm1dYMw17tfzPaA) до 12 березня 2017 року.

Усього для участі буде відібрано 20 осіб. Організатори Школи забезпечують учасників місцем проживання під час проведення Школи, харчуванням, необхідним канцелярським приладдям та роздатковими матеріалами, трансфером з міста Суми до місця проведення Школи та у зворотному напрямку. Проїзд учасників до міста Суми та у зворотному напрямку організатори не відшкодовують!

Учасників Школи буде відібрано на конкурсній основі організаторами проекту та залученими експертами. Більше детальну інформацію про Школу та проект можна дізнатися у керівника проекту Дмитра Мальцева за тел. 0953223039.


bottom of page