top of page

Студенти проти корупції в освіті!


ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ: «СТОП» ХАБАРАМ ЗА НАВЧАННЯ!

Напередодні свята Дня студента представники усіх вишів Сум, ГО «Центр боротьби з корупцією та тіньовою економікою» та Департаменту освіти і науки облдержадміністрації завітали до обласної юстиції аби поговорити про протидію корупції в університетах. Захід провели у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!». У формі жвавого діалогу студентство та спеціалісти обласної юстиції окреслили основні напрямки співпраці задля того, аби не допустити це негативне явище до сумських вишів.

Голова ГО «Центр боротьби з корупцією та тіньовою економікою» Дмитро Мальцев підкреслив, що для того щоби подолати корупцію необхідно: «вбити корупціонера в собі».

«Ви - майбутнє нашої нації. Так, корупція, на жаль, з’явилася у нашому суспільстві задовго навіть до вашого народження, проте саме від Вас залежить, якою буде наша країна у майбутньому. Саме Вам під силу змінити ті негативні моральні устої, які існували десятиліттями, та забезпечити гідне життя вже для Ваших дітей та онуків у правовій державі європейського рівня »,- наголосила перший заступник начальника юстиції Сумщини Ірина Данильченко.


bottom of page